Aluminium op maat laten snijden? Bij Laserdeal staan we graag voor je klaar. Onze krachtige fiberlaser snijdt moeiteloos elke vorm uit aluminium plaatwerk tot een maximaal formaat van 2980 x 1480 mm en 20 mm dikte. Naast aluminium verwerken wij ook RVS en staal tot een perfect eindresultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw metalen plaat op maat.

Aluminium op maat

Om aluminium op maat te laten maken heb je de keuze uit verschillende opties. Van deze opties is lasersnijden een van de snelste en tegelijk ook de meest nauwkeurige. Daarnaast is er door de scherpe snijlijn vrijwel geen nabewerking nodig. Ben jij dus op zoek naar het mooiste, snelste en best passende resultaat? Laat aluminium op maat lasersnijden door onze vakkundige medewerkers.

Elke vorm is mogelijk

We noemen het aluminium op maat, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen een plaat in de juiste afmetingen snijden. Met onze laser snijden we elk gewenst ontwerp uit een aluminium plaat op maat. Van simpele uitsparingen tot complexe vormen, jouw ontwerp wordt tot op de mm. nauwkeurig uit de plaat gesneden. Ook nabewerking zoals tappen, soevereinen en kanten is mogelijk. Al jouw wensen kun je eenvoudig aan ons doorgeven bij het aanleveren van het ontwerp via ons handige online portaal.

Online portaal

Via dit online portaal lever je niet alleen jouw ontwerp aan, maar kun je ook offertes aanvragen en de status van jouw bestellingen inzien. En dat is wel zo overzichtelijk en gemakkelijk. Heb je liever persoonlijk contact met ons? Dat kan natuurlijk ook. Onze medewerkers staan voor jou klaar om je te adviseren en om je meer te vertellen over de mogelijkheden voor aluminium op maat bij Laserdeal.

Staalplaat op maat

Aluminium snijden wij op maat in een speciale hal waarin alleen aluminium en RVS wordt verwerkt. Maar we hebben ook een hal ingericht waarin we staalplaat op maat snijden. Welk soort metaal je ook op maat wilt laten snijden, Laserdeal is de specialist voor jou. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en professionele uitrusting weten wij elke klus tot een perfect eindresultaat te brengen.

Start direct jouw aanvraag

Ook wanneer je nog geen toegang hebt tot ons portaal kun je direct online een offerte aanvragen. Lever het bestand aan, geef je gegevens en wensen door en ontvang binnen 1 werkdag een scherpe offerte. Benieuwd naar de aanleverspecificaties? Die bekijk je hier. Voor specifieke vragen of hulp op afstand kun je ook contact met onze medewerkers opnemen. Bel 0183 – 56 66 88 of klik op onderstaande button.