Altijd de beste prijs voor aluminium plaatwerk

Aluminium is een lastig te bewerken materiaal, tenminste als je niet over de juiste middelen beschikt. Bij Laserdeal hebben wij hiervoor een krachtige 6kW fiberlaser én specialistische vakkennis in huis. Voor aluminium plaatwerk op maat ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Aluminium plaatwerk

Aluminium plaatwerk is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Je kunt hiervoor o.a. terecht bij de bouwmarkt of een metaalhandel. Voordat je dit plaatmateriaal kunt gaan gebruiken moet dit in veel gevallen nog bewerkt worden. Wil je het aluminium plaatwerk bijvoorbeeld voorzien van uitsparingen of op maat laten snijden, dan heb je hiervoor een lasersnijmachine nodig. Daarnaast vraagt de bewerking van aluminium om de juiste kennis en techniek.

Aluminium plaat op maat

Voor een aluminium plaat op maat kun je daarom een beroep doen op onze specialisten. Zij maken met plezier en passie jouw aluminium plaatwerk perfect op maat.

Wat is aluminium lasersnijden?

Lasersnijden is een bewerkingstechniek voor het op maat maken van aluminium of andere metalen. De zeer dunne, elektromagnetische straal van onze 6kW fiberlaser snijdt met gemak elke gewenst vorm en contouren uit. Onze machine is geschikt voor het snijden van metalen plaatwerk met een dikte tot en met 20 mm en een maximaal formaat van 2980 x 1480 mm. Lasersnijden is snel en biedt de mogelijkheid om complexe contouren te snijden uit vrijwel elk soort plaatmateriaal. De uitgesneden vorm is scherp en heeft, vooral bij dun materiaal, zeer schone en gladde randen.

Aluminium plaatmateriaal bestellen?

Wil jij perfect uitgesneden en afgewerkt aluminium plaatwerk bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Je ontvangt deze dan binnen 1 werkdag van ons. Als je kiest voor Laserdeal kies je voor het beste resultaat én de beste service. Je kunt ons dan ook altijd om hulp en advies vragen als je er zelf niet helemaal uitkomt. Stel jouw vraag via support@laserdeal.nl dan helpen we je graag verder.