Echt opvallen? Laat je logo uitsnijden uit metaal

Een logo laten uitsnijden uit metaal? Ontdek de vele mogelijkheden van Laserdeal. Met onze geavanceerde lasersnijder snijden wij moeiteloos elke gewenste vorm uit staal, aluminium of RVS. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende diktes en metalen zodat je aan jouw signing de uitstraling kunt geven die jij wilt. Lees verder over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave.

Logo uitsnijden metaal

Als je een bedrijfspand hebt dan wil je natuurlijk dat dit goed zichtbaar en herkenbaar is. Goede signing is dan heel belangrijk. Je kunt hierbij denken aan borden en vlaggen voor de deur, maar waarom ook niet een mooi logo op de gevel? Je kunt een logo voor op de gevel laten maken van diverse soorten kunststof, maar je kunt jouw logo ook laten uitsnijden uit metaal. Hiermee valt jouw logo net iets meer op en kies je bovendien voor een hele duurzame optie. Een logo van metaal gaat namelijk heel lang mee.

Bedrijfslogo van metaal

Een bedrijfslogo van metaal is niet alleen geschikt voor op de gevel van een bedrijfspand, maar ook voor binnen in het pand. Wat denk je van een logo uit metaal in de hal of achter de receptie? Hiermee heb je direct een mooie binnenkomer. Je kunt er eventueel nog verlichting achter plaatsen om het plaatje helemaal af te maken.

Logo lasersnijden

Wij van Laserdeal zijn gespecialiseerd in lasersnijden. In onze werkplaats staat een zeer geavanceerde lasersnijder waarmee wij met de grootst mogelijke precisie elke gewenste vorm uit plaatmateriaal van diverse diktes snijden. De randen van ons snijwerk zijn zo scherp dat verdere afwerking in principe niet nodig is. Een ander groot voordeel van lasersnijden is dat we op elke plek in het materiaal kunnen beginnen met snijden. Hoe groot of klein, simpel of gedetailleerd jouw logo ook is, wij snijden het perfect uit elk soort metaal.

logo uitsnijden

Voordelen lasersnijden

De grote nauwkeurigheid en precisie zijn de grootste voordelen van lasersnijden in vergelijking met andere methoden om een logo uit metaal te snijden. Maar lasersnijden is ook een hele snelle methode en vraagt zoals gezegd nauwelijks om afwerking vanwege de scherpe en nette snijranden.

Opgesomd zijn alle voordelen van logo lasersnijden:

  • hoge nauwkeurigheid;
  • nette snijrand;
  • elke vorm mogelijk;
  • smalle snijbreedte.

Logo uit RVS, aluminium of staal

Wil je een logo laten uitsnijden uit metaal, dan heb je de keuze uit diverse materialen. Standaard hebben wij platen van RVS, aluminium en staal in diverse diktes op voorraad. Dit zijn platen van verschillende afmetingen, dus ook voor een groot ontwerp kunnen wij vaak putten uit onze voorraad waardoor jij jouw logo snel in huis kunt hebben.

24 uur per dag

24 uur per dag, 7 dagen in de week kun je bij ons terecht met jouw aanvragen en bestellingen. Heb jij jouw logo ontwerp klaar en weet je precies uit welk materiaal en in welke afmetingen je het logo wilt laten uitsnijden, dan kun je direct online een offerte aanvragen. Ben je er nog niet helemaal uit? Onze vakmensen adviseren je graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.