Metaal laseren, de beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Laserdeal is specialist in metaal laseren. Met de grootst mogelijke precisie snijden wij elke gewenste vorm uit o.a. aluminium, staal en RVS. Ontvang binnen 1 werkdag een scherpe offerte voor jouw klus.

De voordelen van metaal laseren

Voor het bewerken van metaal kun je kiezen uit verschillende technieken. Van alle technieken is lasersnijden met stip de meest nauwkeurige. Zeker wanneer je dus complexe vormen wilt laten uitsnijden of wanneer de randafwerking erg belangrijk is kun je metaal het beste laseren. We kunnen op elke gewenste plek beginnen met lasersnijden. Op basis van de aangeleverde tekening berekent onze computer vooraf hoe de gewenste vorm zo efficiënt mogelijk kan worden uitgesneden. En het mooiste is: de hoge precisie en efficiëntie van het lasersnijden gaat niet ten koste van de snelheid. Metaal laseren gaat namelijk razendsnel.

Alle voordelen van metaal laseren op een rijtje:

  • hoge snijsnelheid;
  • smalle snijbreedte;
  • nette snijrand;
  • elke vorm mogelijk, ook zeer complexe vormen;
  • plaatwerk op maat.

metaal laseren

Ruime voorraad plaatmateriaal

Standaard hebben wij plaatmateriaal in diverse afmetingen en diktes op voorraad. Of het nu gaat om staal, RVS of aluminium, grote kans dat het gewenste materiaal in de benodigde dikte bij ons in het magazijn ligt. Dit zorgt ervoor dat wij jouw opdracht, indien noodzakelijk, heel snel kunnen uitvoeren. Maar, heeft jouw opdracht geen grote haast dan kun je er ook voor kiezen om de levertijd te verlengen. Waarom zou je dat doen? Hiermee kun je al snel flink besparen op de totale kosten voor jouw productie.

Hoe duur is metaal laseren?

Dit brengt ons bij een belangrijk punt: de kosten voor metaal laseren. Deze verschillen uiteraard per klus en zijn afhankelijk van o.a. het materiaal, de afmetingen, de complexiteit en specifieke wensen. Zeker is wel dat je bij de voordeligste van Nederland altijd een scherpe prijs mag verwachten. En daarbij ook kunt rekenen op uitstekende service, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Direct de prijs voor jouw opdracht berekenen? In 3 simpele stappen vraag je een geheel vrijblijvende offerte aan.

24 uur per dag

Bij Laserdeal kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor al jouw snijwerk aanvragen en bestellingen. Ook een spoedopdracht kunnen wij dus moeiteloos en snel verwerken. Afleveren kan op elk gewenst adres in Nederland. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bestelling geleverd wordt op de afgesproken plaats en tijd. Ervaar het zelf! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.