Plaat laseren, een vak apart

Laserdeal is dé specialist in het laseren van platen. Wij maken platen op maat voor de professionele machinebouwer. Wat jouw opdracht ook is, wij denken graag met je mee voor een gepast oplossing. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en helpen je graag bij het laseren van je plaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag. Neem dan contact met ons op via support@laserdeal.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 dag weet je waar je aan toe bent.

Hoe werkt een plaat laseren?

Bij laserdeal werken we met een speciale bewerkingstechniek waardoor we platen van zowel staal, RVS en aluminium op maat kunnen maken. De laserstraal van onze 6kW fiberlaser snijdt met gemak elke gewenste vorm uit die je wilt. Onze lasermachines zijn voorzien van de nieuwste snijtechnieken en kunnen precies op jouw product worden afgesteld. De vooraf geprogrammeerde computer kunnen precies de vormen en figuren uitsnijden die jij wilt. Of dit nu een eenvoudige vorm of een complex figuur is, de mogelijkheden zijn oneindig. De machine hoeft niet aan de rand te beginnen met snijden, zoals een zaag, waardoor vrijwel alles mogelijk is.

lasersnijden particulier

Welke materialen plaat kunnen we laseren?

We werken met diverse materialen die we kunnen laseren. Of je nu een stalen plaat wilt laten laseren of een RVS plaat, bij ons kan het allemaal. Wij zetten alle mogelijke materialen voor je op een rij:

  • Metaal
  • RVS
  • Aluminium
  • AIMg3
  • Zincor
  • Magnelis
  • DC01
  • S235
  • S355MC

Kosten plaat laseren

Laserdeal rekent altijd de scherpste prijzen voor het lasersnijden. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw klus is, of voor wie we de klus uitvoeren, bij ons draait een groot deel van de prijs om de levertijd. Een langere levertijd maakt het mogelijk om beter te kunnen plannen, waardoor we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Hoe langer de levertijd, hoe hoger de korting is die je krijgt.

Meer weten over het laseren van jouw plaat?

Wil je meer weten over het laseren van jouw plaat of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang u een offerte van ons. Laat jouw metaal lasersnijden bij Laserdeal!