Plaat snijden? Laserdeal!

Een metalen plaat snijden? Ga voor het beste resultaat tegen de scherpste prijs! Bij Laserdeal snijden wij elke gewenste vorm uit een groot aantal verschillende soorten plaatmateriaal. Onze krachtige 6kW fiberlaser is geschikt voor het op maat snijden en bewerken van o.a. rvs, aluminium en staal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of lees verder.

Metalen plaat snijden

Metaal is een veel gebruikt materiaal. En dat is niet voor niets, het is stevig, duurzaam en geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. Het heeft alleen één nadeel t.o.v. bijvoorbeeld hout: het is relatief lastig te bewerken. Hier biedt Laserdeal de oplossing! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten metaal. Onze vakmensen beheersen de techniek van het lasersnijden als geen ander. Met behulp van onze geavanceerde apparatuur en krachtige laser snijden zij de gewenste vorm uit vrijwel elk metaal.

Voor de professionele machinebouwer

Of het nu gaat om een plaat met specifieke afmetingen of een ingewikkeld ontwerp, wij helpen je graag. De professionele machinebouwers kunnen een beroep doen op onze mensen en machines voor metalen plaatwerk op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur toegang tot ons portaal. Upload hier je bestand, geef je wensen door en vul je gegevens in. Wij leveren plaatwerk van een zo hoog mogelijke kwaliteit, waar wacht je nog op?

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van lasersnijden, lees dan meer over wat wij doen. Weet je al genoeg? Vraag dan direct een offerte aan. Ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte en ontvang toegang tot ons portaal. Upload hier je bestanden, geef je wensen door en vul je gegevens in. Voor al jouw vragen kun je natuurlijk ook terecht bij onze medewerkers. Zij kunnen jou alles vertellen over onze producten en diensten.