Plaatwerk op maat bestel je bij Laserdeal

Plaatwerk op maat bestellen? Bij Laserdeal.nl leveren wij perfect plaatwerk voor de professionele machinebouwer. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van metalen plaatwerk op maat. Met onze geavanceerde lasersnijmachines zijn wij in staat de meest complexe vormen te snijden uit o.a. RVS, aluminium en staal.

Jouw ontwerp en wensen op het gebied van materiaal, afwerking en levering kun je heel eenvoudig en snel aangeven via je eigen portaal. Upload hier ook jouw DXF/STEP bestanden, kies de gewenste specificaties en ontvang binnen 1 werkdag een scherpe offerte. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Plaatwerk op maat

Plaatwerk, het is een breed begrip. Het ene plaatwerk is dan ook het andere niet. Bij ons kun je dan ook kiezen uit groot aantal verschillende metalen in diverse diktes. Uit dit RVS, aluminium, staal of ander plaatmateriaal snijden wij alle denkbare ontwerpen. Elke vorm en elk detail wordt nauwkeurig uitgesneden. De snijrand van onze lasersnijmachine is fijn, maar scherp. De afwerking is perfect en nabehandeling is vrijwel niet nodig. Al het plaatwerk dat wij leveren wordt dan ook met evenveel aandacht, passie en precisie geproduceerd. Dat is de zekerheid die je hebt wanneer je jouw plaatwerk op maat laat verzorgen door Laserdeal.

Service

Behalve een perfect eindresultaat vinden wij ook service heel belangrijk. Wij staan dan ook altijd voor je klaar om deskundig advies te geven. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet op onze website vinden? Neem ook dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je speciale wensen hebt qua materiaal of levering helpen wij jou graag verder. Stuur een mail naar support@laserdeal.nl of bel ons. Wij maken het jou graag gemakkelijk. Daarom leveren wij ons snijwerk altijd in handige bouwpakketten. Dit scheelt jouw een hoop uitzoekwerk, want alle losse onderdelen liggen op volgorde zodat je heel eenvoudig alles kunt samenstellen en aan elkaar kunt lassen.

Plaatwerk op maat bestellen

Je bent slechts een aantal stappen verwijderd van jouw perfecte plaatwerk op maat. Via je eigen portaal kun je namelijk heel eenvoudig zelf jouw ontwerp uploaden en je wensen doorgeven. Verstuur je aanvraag en ontvang één werkdag een offerte op maat. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag verder. Via support@laserdeal.nl staan wij jou graag te woord.