Met het op maat laten snijden van RVS door middel van lasersnijden ben je er vaak nog niet. Voordat deze plaat kan worden gebruikt waarvoor deze bedoeld is, moet deze nog voorzien worden van schroefgaten of vervormd worden. Ook voor deze bewerkingstechnieken kun je bij Laserdeal terecht. Wij leveren niet alleen het scherpste lasersnijwerk, maar zijn ook zeer bedreven in het perfect afwerken van jouw rvs plaatwerk.

Wat is kanten?

Voor het vervormen of buigen van plaatwerk is kanten een veelgebruikte techniek. Met behulp van een kantbank buigen we de plaat in de gewenste hoek. Liggend op een ondermes of -matrijs duwt het bovenmes een hoek in de plaat. Kanten is een bewerkingstechniek die zeer geschikt is voor het vormen van aluminium en RVS. Deze techniek passen wij dan ook veel toe in onze speciale RVS loods, waarin RVS en aluminium gescheiden van staal bewerkt worden.

Kanten vs lassen

Ten opzichte van het lassen of samenstellen van verschillende onderdelen heeft het kanten van RVS het grote voordeel dat hiermee het aantal onderdelen beperkt wordt. Hierdoor kost het minder tijd om het geheel in elkaar te zetten. Bovendien komt dit de stevigheid van de constructie ten goede. Door de hoge nauwkeurigheid van het kanten is nabewerking van het plaatmateriaal praktisch niet nodig.

Andere voordelen van RVS kanten

RVS kanten heeft nog enkele andere voordelen:

  • verschillende zethoeken mogelijk;
  • hoge nauwkeurigheid;
  • snel.

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van RVS kanten? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Overige bewerkingstechnieken metaal

Naast kanten zijn er nog diverse andere metaalbewerkingstechnieken die wij voor jou kunnen verzorgen. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw plaatmateriaal klaar is voor gebruik en besparen wij jou de tijd van het nabehandelen en kun je meteen beginnen met het in elkaar zetten van de constructie. Zo zorgen we er door afbramen voor dat snijranden mooi glad zijn. En kunnen we schroefgaten van de juiste dikte op gewenste plaatsen tappen. Voor het mooiste resultaat en een glad eindresultaat soevereinen wij daarna de randen van de schroefgaten zodat de schroefkoppen wegvallen in het plaatmateriaal.

Handige bouwpakketten

En alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt jouw project ook nog eens geleverd in een handig bouwpakket. Alle onderdelen liggen in een logische volgorde zodat je direct kunt beginnen met in elkaar zetten. Door te kiezen voor Laserdeal bespaar je dus niet alleen op de kosten voor jouw plaatwerk op maat, maar ook op tijd. Ontdek het nu zelf, lever je ontwerp online aan via ons portaal en ontvang direct een offerte voor jouw opdracht. Na jouw akkoord gaan we meteen voor je aan de slag zodat jouw bestelling op de door jou gewenste afleverdatum op de door jou opgegeven locatie in Nederland wordt bezorgd.