Een RVS plaat perfect op maat laten snijden? Laserdeal staat voor je klaar! In onze speciale RVS hal lasersnijden wij RVS platen van 0,5 t/m 20 mm dikte. De meest complexe vormen snijden onze vakmensen probleemloos uit RVS platen met een maximale afmeting van 2.980 x 1.480 mm. Ook voor alle nabewerkingen zoals kanten, tappen, afbramen en soevereinen kun je bij ons terecht. Dus zoek jij als professionele machinebouwer een professionele partner voor het snijden en bewerken van RVS plaatmateriaal, neem dan direct contact met ons op via support@laserdeal.nl

RVS plaat laten snijden bij Laserdeal: de voordelen

Het bouwen van machines is precisiewerk. Als je een RVS plaat laat snijden wil je daarom ook dat deze perfect op maat is en netjes afgewerkt zodat je deze direct kunt gebruiken. Bij Laserdeal weet je zeker dat wij een plaat bij jou afleveren die in alle opzichten precies is wat je ervan verwacht. Door onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakkennis weten wij wat voor jou belangrijk is en waar jij blij van wordt. Zo hebben wij een speciale hal ingericht waarin we RVS volledig gescheiden van staal verwerken. En we leveren jouw project in een handig, genummerd bouwpakket. Alle losse onderdelen liggen dus al op voorraad waardoor je direct kunt beginnen met in elkaar zetten.

Nog meer voordeel

Een ander groot voordeel waarvan je profiteert bij RVS plaat laten snijden door Laserdeal is de prijs. Wij zijn er trots op de voordeligste van Nederland te zijn. Zo’n uitstekende kwaliteit voor deze prijs vind je nergens anders! Direct jouw prijs berekenen? Lever een .DXF of .Step bestand bij ons aan via het formulier op onze website. Laat je gegevens achter en vermeld bijzonderheden of speciale wensen in het opmerkingenveld. Binnen enkele uren ontvang je van ons een scherpe aanbieding én toegang tot ons online portaal. Hiermee heb je altijd 24/7 inzicht in de status van jouw bestelling en kun je in de toekomst heel eenvoudig bestanden aanleveren.

 

Onze specialisten staan voor je klaar

Ben je niet helemaal zeker van jouw ontwerp, de materiaalkeuze of heb je een vraag? Onze specialisten staan je graag te woord. Met hun kennis en ervaring staan zij je graag bij met eerlijk advies. Zij weten waar ze over praten en denken met jou mee. Je kunt dus met een gerust hart jouw RVS plaat laten snijden door onze vakmensen. Ervaar het nu zelf, lever direct jouw bestanden aan en ontdek dat wij onze belofte waarmaken.