Staalplaat lasersnijden: jouw plaat op maat

Laserdeal is specialist in staalplaat lasersnijden. Wij produceren plaatwerk voor iedereen, van machinebouwer tot particulier. We zijn er om te helpen. Persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen zit in ons DNA. Duizenden klanten gingen je voor, dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op via support@laserdeal.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Staalplaat lasersnijden

Met onze zeer nauwkeurige bewerkingstechnieken kunnen we staalplaat lasersnijden op een efficiënte manier. Onze hoogwaardige lasersnijmachines zijn voorzien van de nieuwste snijtechnieken en worden automatisch afgesteld op jouw product. Omdat de vooraf geprogrammeerde computer overal op het materiaal kan beginnen met snijden, kunnen we ook complexe vormen en figuren snijden. Zo zijn letters en cijfers maar ook logo’s en ingewikkelde figuren geen enkel probleem! De machine hoeft namelijk niet aan de rand te beginnen met snijden, zoals bij een zaag. Overigens kun je ook voor andere materialen bij ons terecht voor lasersnijden, zoals voor:

 

Gespecialiseerde kennis

Laserdeal heeft jarenlange ervaring met staalplaat lasersnijden. We zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en snijwerkzaamheden. Voor de professionele machinebouwer hebben wij onze bouwpakketjes ontwikkeld. Je krijgt jouw bestelling zo aangeleverd dat je deze heel eenvoudig en in korte tijd in elkaar kunt zetten. Hoe gemakkelijk is dat? Welke opdracht je ook bij ons neerlegt, bij ons krijg je support zoals het hoort. Persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen zit in ons DNA. Duizenden klanten gingen je voor, dus waar wacht je nog op?