Alles over lasersnijden

Wat is lasersnijden? Waarom en voor wie is lasersnijden een uitkomst? Laserdeal is specialist op het gebied van productie van plaatwerk. We beantwoorden dan ook graag al uw vragen. Wilt u direct een offerteaanvraag doen? Dat kan! Is er iets onduidelijk, neem dan persoonlijk contact met ons op door te mailen of te bellen. En wist je dat je zelf invloed hebt op de prijs? Hoe langer de levertijd, hoe lager jouw prijs. Meer weten? Lees verder.

Hoe werkt lasersnijden

Wat is lasersnijden en hoe werkt het? Lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat in de juiste vorm worden gesneden. Het werkt als volgt. Een elektromagnetische stralingsbron die licht zendt in een (bijna) evenwijdige bundel noemen we een laser. Om met de straal van de laser te kunnen snijden, moet die worden gefocust tot een lichtcirkel waarvan de diameter slechts enkele millimeters bedraagt.

Waarom lasersnijden?

Bij Laserdeal zijn we gespecialiseerd in het produceren van plaatwerk voor professionele machinebouwers. We hebben alle techniek en kennis en kunde in huis wat betreft lasersnijden en om uw plaatwerk te produceren. En wist u dat lasersnijden zorgt voor een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies? Bovendien biedt lasersnijden een grote vormvrijheid. Er kunnen complexe contouren gesneden worden.

Direct starten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Bel of mail ons direct. Wilt u een offerteaanvraag doen? We helpen graag! Vul uw gegevens in en wij gaan voor u aan de slag met het lasersnijden van uw plaatwerk.