Lasersnijden staal met hoge kortingen

Wil je staal laten lasersnijden in een speciale vorm of figuur? Dan ben je bij Laserdeal aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van lasersnijden en staan graag voor je klaar. Wij denken met je mee om de beste oplossing te vinden voor jouw klus. We hebben al duizenden klanten mogen helpen met het laseren van platen en helpen je graag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de prijs van jouw opdracht? Neem dan contact met ons op via support@laserdeal.nl of vraag eenvoudig een offerte aan. Wij zullen binnen 1 werkdag een offerte op maat toesturen en je ontvangt gelijk toegang tot je eigen portaal.

Oneindig veel mogelijkheden met lasersnijden staal

Het lasersnijden van staal biedt oneindig veel mogelijkheden. Er kunnen met een lasermachine diverse vormen uit staal worden gesneden. Hoe complex het figuur ook is, met lasersnijden is het mogelijk. Omdat er niet net als met een zaag vanaf de rand begonnen hoeft te worden, kunnen figuren makkelijker worden uitgesneden. Onze lasermachine is geschikt voor het snijden van verschillende materialen waaronder staal, aluminium en RVS. Platen van een dikte tot en met 20 mm en een maximaal formaat van 2980 x 1480 mm zijn geschikt voor onze machines. Het is mogelijk om met een hoge snelheid vormen scherp uit te snijden, zeker bij dun materiaal krijg je zeer schone en gladde randen.

De voordelen van lasersnijden

Laserdeal is gespecialiseerd in het produceren van plaatwerk voor de professionele machinebouwer. We hebben alle kennis en kunde in huis wat betreft lasersnijden en maken het staal helemaal op maat, hoe jij dit in gedachten hebt. Het grote voordeel van lasersnijden is dat het materiaal erg fijn gesneden worden en er weinig materiaalverlies is. We bieden grote vormvrijheid aan en kunnen zeer complexe contouren worden uitgesneden.

lasersnijden staal

Laserdeal staat voor je klaar

Laserdeal heeft al jarenlange ervaring in het lasersnijden van staal. We zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en snijwerkzaamheden. Wat jouw opdracht ook is, Wij denken graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Duizenden klanten gingen je voor, dus waar wacht je nog op?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan en krijg toegang tot je eigen portaal. Hier kun je een DXF/Step bestand zelf uploaden, de gewenste bewerkingen doorgeven en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Binnen 1 werkdag zullen we een op maat gemaakt offerte toesturen.