Aluminium lasersnijden, altijd de beste deal

Weet je dat je bij ons ook terecht kunt voor aluminium lasersnijden?  Sterker nog: aluminium snijden is onze specialiteit. Wij beschikken namelijk over de meest nauwkeurige lasersnijmachines en de beste vakmensen op dit gebied. Behalve goed zijn zij ook nog eens zeer klantvriendelijk en denken zij graag met je mee. Ontdek het zelf! Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.

Bij Laserdeal werken wij met verschillende materialen waaronder aluminium, RVS en staal. Als je professioneel machinebouwer bent is Laserdeal dé specialist waar je op kunt vertrouwen als het gaat om lasersnijden. Bij ons is een afspraak een afspraak en een deal een deal.

Kun je aluminium lasersnijden?

Voor het op maat maken van aluminium, voor gebruik in bijvoorbeeld machinebouw, kunnen er verschillende snijtechnieken toegepast worden. Lasersnijden is een van de meest gebruikte technieken. Zelfs hele dunne platen kun je met deze techniek bewerken. Het resultaat is haarscherp en perfect op maat gesneden aluminium plaatwerk. De minimale dikte van aluminium plaatmateriaal voor lasersnijden is bij ons 1,0 mm. Als maximum geldt voor aluminium een plaatdikte van maar liefst 20 mm. Qua vormgeving is geen ontwerp ons te complex. De mogelijkheden voor aluminium lasersnijden zijn bij ons dus zeer uitgebreid. Wil je hier meer over weten of heb je heel specifieke wensen? Neem contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Hoe werkt aluminium lasersnijden?

Lasersnijden is een bewerkingstechniek voor het op maat maken van aluminium of andere materialen. De zeer dunne, elektromagnetische straal van onze 6kW fiberlaser snijdt met gemak elke gewenste vorm uit het materiaal. Of het nu om staal, aluminium of RVS gaat, onze machine is geschikt voor het snijden van alle materialen met een dikte tot en met 20 mm en een maximaal formaat van 2980 x 1480 mm. Meer technische specificaties kun je vinden in dit overzicht.

De voordelen van aluminium lasersnijden

Die grote precisie en perfecte afwerking zijn slechts enkele van de grote voordelen van aluminium lasersnijden. Lasersnijden geeft namelijk een zeer scherpe snijlijn die ook nog eens heel smal is. Ook kunnen wij op elk punt in het plaatmateriaal beginnen met snijden. Dit maakt het mogelijk om zelfs de meest complexe contouren zeer nauwkeurig uit het aluminium te snijden.

aluminium lasersnijden

Gespecialiseerd in aluminium lasersnijden

Met een aparte hal, speciaal voor het snijden van aluminium en RVS, én jarenlange ervaring, durven wij onszelf specialist in aluminium lasersnijden te noemen. In de speciale hal wordt aluminium en RVS volledig gescheiden van staal verwerkt. De vakmensen die hier werken zijn dus zeer vertrouwd met deze materialen en weten precies hoe ze het mooiste resultaat kunnen leveren.

Snelle levering

Betekent die grote precisie van aluminium lasersnijden dat wij niet snel kunnen leveren? Natuurlijk niet! Standaard hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen, maar ook spoedklussen nemen wij graag aan. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe lang of kort de levertijd ook is, als het gaat om aluminium snijden ben je bij ons altijd verzekerd van zeer hoge kwaliteit, precisie en een perfecte afwerking.

Meer weten?

Onze specialisten beantwoorden graag al jouw vragen en nemen de tijd om de mogelijkheden met je door te nemen. Persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen zit namelijk in ons DNA. Ontdek het zelf! Neem contact op via support@laserdeal.nl.