Plaatwerk voor iedereen

Plaatwerk voor machinebouwers. Dat is onze belofte en daar houden wij ons aan. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van plaatwerk op maat. Met onze geavanceerde lasersnijmachines zijn wij in staat de meest complexe vormen te snijden uit o.a. RVS, aluminium en staal.

Plaatwerk op maat

Veel van het plaatwerk dat onze werkplaats verlaat is maatwerk. Wij leveren namelijk plaatwerk voor professionals. Onze vakmensen pakken elke klus met beide handen en dezelfde professionaliteit aan. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Materialen

Metaal snijden is onze specialiteit. Wij hebben een groot aantal materialen standaard op voorraad in diverse diktes. Aluminium, RVS en Staal kunnen wij snijden tot en met een dikte van 20 mm. Staat jouw gewenste materiaal niet bij ons standaard aanbod? Stuur dan een mail naar support@laserdeal.nl en informeer naar de mogelijkheden.

plaatwerk

Levertijden

Standaard hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen. Mag het wel iets langer duren? Doe er dan je voordeel mee! Een langere levertijd geeft ons de mogelijkheid om jouw opdracht zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit levert ons een voordeel op waar wij jou graag van mee laten profiteren door korting te geven op onze tarieven. Hoe langer de levertijd, hoe hoger de korting! Ook als jouw opdracht juist wat meer haast heeft gaan we de uitdaging graag aan. Neem dan even contact op om de mogelijkheden met ons door te spreken.

Waarom kiezen voor Laserdeal.nl?

Laserdeal is de voordeligste van Nederland. Dit voordeel bieden wij op verschillende manieren: prijs, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en klantgerichtheid. Als je kiest voor Laserdeal kies je dus voor de beste prijs, het beste resultaat én de beste service. Ervaar het zelf, vraag direct een offerte aan.

Plaatwerk bestellen

Klaar om jouw plaatwerk bij ons te bestellen? Via onze website regel je dit heel eenvoudig zelf. In slechts drie stappen kun je jouw ontwerp uploaden, een materiaalomschrijving doorgeven én zelf jouw korting bepalen. Verstuur je aanvraag en ontvang één werkdag een offerte op maat. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag verder. Via support@laserdeal.nl staan wij jou graag te woord.