Wij zijn Laserdeal.

Voor de professionele machinebouwer leveren wij plaatwerk van een zo hoog mogelijk kwaliteit. Lees hieronder meer over het lasersnijden van materiaal, het personaliseren van het eindproduct en het proces van jouw bouwpakketjes.

Betrouwbaar, zorgvuldig en persoonlijk

Support zoals het hoort

Support zoals het hoort

Een team van vakmensen staat voor je klaar. Ontdek alle mogelijkheden in je persoonlijke portaal.

RVS, Staal en Aluminium

In onze eigen RVS locatie verwerken we RVS en aluminium volledig gescheiden van staal. Dit voeren zij zelfs zo ver door dat wij vinden dat dit pas bij het transport bij elkaar in de buurt mag komen.

Tijdens het bestelproces heb je hier echter geen last van. Je kunt in ons portaal gewoon terecht, ook voor een opdracht waar zowel staal als RVS in zit. Zodra jij opdracht geeft voor de door ons uitgebrachte offerte gaan wij aan de slag met productie.

Op de achtergrond splitsen wij automatisch jouw opdracht in een staal-deel en een RVS-deel. Deze worden beiden in een andere hal gemaakt en worden uiteindelijk keurig afzonderlijk verpakt bij jou geleverd.

Bouwpakketjes

Wie vindt Lego niet leuk? Vanwege onze uitgebreide ervaring in de machinebouwindustrie, weten we wat het makkelijker maakt voor onze klanten. Heb jij er ook zo’n hekel aan om onderdelen bij elkaar te zoeken? Wij ook! Je uploadt je samenstelling bij ons, geeft het materiaal aan, en wij zorgen ervoor dat je de onderdelen als een bouwpakketje krijgt.

Dit maakt het samenstellen voor de lasser net zo leuk als het bouwen van een Lego-pakket. En wie vindt dat nou niet leuk?

Bewerkingen

Ben je op zoek naar een professionele partij die kan lasersnijden, tappen, soevereinen, afbramen en zetten? Zoek niet verder! Ons team van experts staat klaar om jouw projecten met precisie en zorg te voltooien. Met onze geavanceerde lasersnijmachines en ervaren medewerkers kun je rekenen op het allerbeste resultaat. Of het nu gaat om het snijden van precisieonderdelen, het tappen van gaten of het afbramen, wij bieden de oplossing. Neem vandaag nog contact op om jouw project te bespreken en laat ons je zien wat we kunnen doen.

Altijd op de hoogte blijven van Laserdeal?

Altijd op de hoogte blijven van Laserdeal?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Acties, nieuws en meer.