Lasersnijden van metaal, de voordelen

Hoe werkt het lasersnijden van metaal? Wat zijn de voordelen van lasersnijden ten opzichte van andere methodieken? En voor wie biedt lasersnijden een uitkomst? Laserdeal is specialist op het gebied van productie van plaatwerk. We beantwoorden dan ook graag al je vragen. Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Is er iets onduidelijk, neem dan persoonlijk contact met ons op door te mailen of te bellen.

Wat is er speciaal aan het lasersnijden van metaal?

Lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat in de juiste vorm worden gesneden. Een elektromagnetische stralingsbron die licht zendt in een (bijna) evenwijdige bundel noemen we een laser. Om met de straal van de laser te kunnen snijden, moet die worden gefocust tot een lichtcirkel waarvan de diameter slechts enkele millimeters bedraagt.

Wat is er dan zo speciaal aan het lasersnijden van metaal? Metaal is een van de meest toegepaste materialen als het gaat om lasersnijden. Hoewel we ook met tal van andere materialen in aanraking komen, zijn we dus een expert op het gebied van lasersnijden van metaal. Benieuwd naar de mogelijkheden met dit product? Bel of mail dan een van onze specialisten.

metaal lasersnijden

Voordelen op een rij

Bij Laserdeal zijn we gespecialiseerd in het produceren van plaatwerk voor de professionele machinebouwer. We hebben alle techniek en kennis en kunde in huis wat betreft lasersnijden en om jouw plaatwerk te produceren. En wist je dat het lasersnijden van metaal zorgt voor een zeer fijne snede en weinig materiaalverlies? Bovendien biedt lasersnijden een grote vormvrijheid. Er kunnen zeer complexe contouren gesneden worden.

Daarom Laserdeal.nl

Via onze website kun je eenvoudig online een offerte aanvragen voor het lasersnijden van metaal. Upload je DFX/STEP-bestanden in je eigen portaal, geef de gewenste bewerkingen door en vul je gegevens in. Onze specialisten beantwoorden graag al je vragen. Bel of mail ons direct. We helpen graag!