Plaat lasersnijden, de beste manier om een plaat perfect op maat te snijden

Een plaat lasersnijden is de meest nauwkeurige manier om een plaat op maat te laten snijden. Doordat wij gebruikmaken van een zeer krachtige fiberlaser kunnen wij vrijwel elke gewenste vorm uit vele soorten plaatmateriaal snijden. Hierbij kun je er zeker van zijn dat het plaatwerk perfect op maat is en de randen keurig afgewerkt. Meer weten over plaat lasersnijden? Lees dan verder.

Hoe nauwkeurig is lasersnijden?

We zeiden het al: lasersnijden is een zeer nauwkeurige techniek om een plaat om maat te snijden. De krachtige en gebundelde laserstraal heeft een diameter van slechts enkele millimeter waardoor deze een haarscherpe snijlijn creëert. De snijranden zijn zo scherp dat het eigenlijk niet nodig is om deze na het lasersnijden nog af te werken. De op maat gesneden plaat is dus direct klaar voor gebruik.

Andere voordelen van plaat lasersnijden

Die nauwkeurigheid is een van de grootste voordelen van lasersnijden ten opzichte van andere bewerkingstechnieken voor platen. Maar er is meer. Lasersnijden levert niet alleen perfect snijwerk, het heeft ook een hoge snelheid. In zeer korte tijd snijden wij met onze fiberlaser de gewenste vormen uit de plaat. Dit kan echt iedere vorm zijn. Elk ontwerp, hoe eenvoudig of complex ook, kan bij lasersnijden uit de plaat worden gesneden.

 

Nog meer voordeel

Laat jij jouw plaat door Laserdeal lasersnijden dan profiteer je van een nog veel groter voordeel. Namelijk een zeer scherpe prijs. Wij zijn de voordeligste van Nederland in het lasersnijden van aluminium, RVS en stalen platen. Wat jij wilt laten snijden maakt daarbij niet uit. Hoe geavanceerd of simpel jouw ontwerp ook is, wij leveren altijd het mooiste en scherpste resultaat. Bovendien krijg je jouw bestelling als een handig bouwpakket aangeleverd. Dus geen gedoe met uitzoeken wat waar hoort. Je zet jouw ontwerp heel eenvoudig en snel in elkaar.

De beste service

En alsof dat allemaal niet genoeg is profiteer je bij ons ook nog eens van onze jarenlange kennis en uitstekende service. Onze medewerkers verstaan hun vak en met die kennis en ervaring helpen zij jou graag om het beste eindproduct te creëren. Dit product leveren wij op het afgesproken tijdstip om elk gewenst adres in Nederland. Want bij Laserdeal geldt afspraak=afspraak. Ervaar het nu zelf en laat jouw plaat snijden door Laserdeal door een offerte aan te vragen.