Een scherpe deal voor jouw RVS Plaatwerk

Een scherpe deal sluiten voor jouw RVS plaatwerk op maat? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij Laserdeal. Wij blinken uit in professioneel lasersnijden van alle soorten metalen platen. Zo kunnen wij met onze krachtige fiberlaser de meest complexe vormen haarscherp uit aluminium, staal en rvs snijden. Voor RVS lasersnijden hebben wij zelfs een speciale vestiging ingericht. Onder de naam RVS Laserdeal hebben wij ons gespecialiseerd in het produceren van RVS plaatwerk voor de professionele machinebouwer.

Specialist in RVS plaatwerk

Machinebouw vraagt vaak om maatwerk. In dat geval heb je aan ons een goede partner. Wij hebben van RVS plaatwerk on demand onze specialiteit gemaakt. In onze speciale RVS vestiging houden wij ons dagelijks bezig met het leveren van precisiewerk. Elk ontwerp, hoe eenvoudig of complex ook, weten wij zeer nauwkeurig uit te snijden met het scherpste resultaat en een perfecte afwerking. Ook voor tappen, souvereinen, afbramen en zetten zit je bij ons goed. Wij kunnen jouw onderwerp lasersnijden uit RVS platen met een dikte van 0,5 tot maar liefst 20 mm.

Kijk hier voor meer specificaties

Perfecte afwerking

Lasersnijden is de meest nauwkeurige methode voor bewerking van rvs plaatwerk. De dunne en krachtige, elektromagnetische straal vormt scherpe snijlijnen. Doordat we op elk punt kunnen beginnen met uitsnijden zijn we in staat zelfs de meest complexe vormen en contouren haarscherp uit te snijden. De afwerking is schoon en glad en behoeft, zeker bij dun rvs plaatwerk, geen nabehandeling. Behalve voor rvs is lasersnijden ook zeer geschikt voor het bewerken van aluminium plaatwerk en het op maat maken van diverse andere soorten metaal.

Online bestellen

Natuurlijk helpen wij je graag persoonlijk en kun je bij ons terecht met al je vragen, maar heb je ons niet nodig dan regel je jouw bestelling helemaal zelf. Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in slechts 3 stappen jouw bestelling plaatsen. Upload jouw DXF/STEP bestand, geef je wensen en specificaties door en vraag een prijs aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een scherpe offerte.

Wat kost RVS plaatwerk?

De prijs voor RVS plaatwerk is geheel afhankelijk van jouw ontwerp, daarom is het niet mogelijk om die vraag hier te beantwoorden. Wil je weten waar je rekening mee moet houden en welke mogelijkheden er zijn om de kosten voor jouw RVS plaat op maat te beperken? Doe eens een beroep op de kennis van onze specialisten. Zij helpen je graag persoonlijk en beantwoorden graag al jouw vragen over prijzen, specificaties en mogelijkheden. Direct een prijs voor jouw rvs plaat op maat berekenen?