Een scherpe deal voor jouw RVS Plaatwerk

Een scherpe deal sluiten voor jouw rvs plaatwerk op maat? Lees dan snel verder en ontdekte mogelijkheden bij Laserdeal.

Specialist in RVS plaatwerk

Wij van Laserdeal zijn gespecialiseerd in alles soorten plaatwerk op maat. RVS, aluminium of staal, wij snijden het moeiteloos in de juiste maten en vormen voor je. Onze krachtige 6kW fiberlaser snijdt door alle metalen met een dikte tot maar liefst 20 mm.

Perfecte afwerking

Lasersnijden is de meest nauwkeurige methode voor bewerking van rvs plaatwerk. De dunne en krachtige, elektromagnetische straal vormt scherpe snijlijnen. Doordat we op elk punt kunnen beginnen met uitsnijden zijn we in staat zelfs de meest complexe vormen en contouren haarscherp uit te snijden. De afwerking is schoon en glad en behoeft, zeker bij dun rvs plaatwerk, geen nabehandeling. Behalve voor rvs is lasersnijden ook zeer geschikt voor het bewerken van aluminium plaatwerk en het op maat maken van diverse andere soorten metaal.

rvs plaatwerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je graag persoonlijk en beantwoorden graag al je vragen. Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw offerte aanvragen. Upload jouw DXF/STEP bestand in het portaal, geef je wensen en specificaties door en vraag een prijs aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een scherpe offerte.