Fijn dat je gekozen hebt voor Laserdeal. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw opdracht geheel naar wens bij jou af te leveren. Hiervoor hebben wij natuurlijk wel een gedetailleerd ontwerp van jou nodig dat voldoet aan alle aanleverspecificaties. Wat deze specificaties zijn, en hoe je jouw ontwerp bij ons kunt aanleveren lees je hier.

Een ontwerp aanleveren, zo doe je dat

Bij Laserdeal gaan we voor het mooiste resultaat. Maar voordat wij voor je aan de slag kunnen hebben we wel een goed ontwerp nodig. Omdat we het jou graag zo eenvoudig mogelijk maken, is ook het aanleveren van jouw ontwerp een klusje van niets. Dit kun je gewoon online op onze website regelen in 3 stappen:

  1. Vul enkele gegevens in.
  2. Upload je bestand in het juiste formaat: DWG / DXF voor 2D en STEP/STP voor 3D.
  3. Laat ons weten welk materiaal en welke dikte we mogen gebruiken.

Heb je speciale wensen of zijn er bijzonderheden? Geef deze aan ons door via het opmerkingenveld op het formulier. Even verzenden en klaar ben je.

Portaal

Voordat we jouw opdracht in productie nemen, ontvang je eerst nog een offerte van ons. Binnen 1 werkdag laten wij je weten wat deze opdracht gaat kosten zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je krijgt dan ook direct toegang tot ons portaal zodat je alle details van jouw opdracht in kunt zien. Zo kun je op elk moment de status van jouw opdracht checken. Je weet dan precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Eerste aanvraag

Het mooie van dit verhaal is dat deze werkwijze alleen van toepassing is op de eerste aanvraag die je bij ons doet. Nadat je toegang hebt gekregen tot ons handige portaal kun je in het vervolg in enkele simpele stappen nieuwe bestanden bij ons aanleveren. Dat is wel zo makkelijk en efficiënt.

Direct een offerte in je inbox

Voor elk ontwerp dat je aanlevert via het portaal ontvang je dan namelijk direct een offerte, je hoeft dus niet te wachten op reactie van onze salesafdeling, en weet direct wat de kosten voor jouw nieuwe opdracht zijn.

Levering

De levering van jouw order vindt altijd plaats in overleg. Hierbij geldt: afspraak is afspraak. De order wordt bovendien geleverd in een handig bouwpakket. Met deze unieke service maken we het jou een stuk gemakkelijker. Je hoeft namelijk niet zelf alle onderdelen uit te zoeken, dat hebben wij al voor je gedaan. Ook het in elkaar zetten is dus zo gedaan.

Ontdek het zelf

Ontdek zelf hoe eenvoudig het kan zijn. Vraag direct een offerte aan. Heb je nog vragen over onze diensten, de beschikbare materialen, tarieven of aanleverspecificaties? Onze medewerkers staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.