Lasersnijden is een veel gebruikte techniek voor het bewerken van uiteenlopende metalen. En dat is niet voor niets, want lasersnijden kent een heel hoge precisie en vormvrijheid. Alle denkbare vormen kun je lasersnijden: van plaatwerk tot logo. Lees er alles over in dit blog.

Vormen lasersnijden: van plaatwerk tot logo

Lasersnijden is een bewerkingstechniek die zeer geschikt is voor het op maat maken van metalen platen. Door de hoge nauwkeurigheid kun je metaal laten lasersnijden in de exacte afmetingen die jij als machinebouwer nodig hebt. Maar ook voor het uitsnijden van vormen is lasersnijden bijzonder geschikt. Van plaatwerk tot logo, alles kun je dus haarscherp uitsnijden uit staal, aluminium en rvs met een laser. Wij hebben standaard een groot aantal metalen op voorraad in onze werkplaats. Bekijk de opties in ons materiaaloverzicht.

Een ontwerp aanleveren

Welke vormen wij voor je moeten lasersnijden geef je bij ons aan door een gedetailleerd ontwerp aan te leveren. Gaat het om een 2D ontwerp dan kun je deze bij ons aanleveren in de bestandsformaten DWG en DXF. 3D ontwerpen kunnen wij alleen verwerken als deze worden aangeleverd als STP / STEP bestand. Voor meer richtlijnen voor het aanleveren van bestanden zie onze aanleverspecificaties. Voldoet je bestand aan alle specificaties dan kun je dit heel eenvoudig via de website uploaden. Je ontvangt van ons dan direct een prijsopgave.

Bouwpakketjes

Wanneer jouw ontwerp uit meerdere delen bestaat, ontvang je deze in een handig bouwpakket. Deze manier van leveren maakt het voor jou zeer eenvoudig om alle onderdelen snel op de juiste manier te bevestigen. Geen gezoek of gepuzzel, maar alle losse onderdelen in een logische volgorde bij elkaar. Door onze uitgebreide ervaring in de machinebouwindustrie, weten wij dat we jou hiermee flink wat tijd kunnen besparen en dat doen we natuurlijk graag.

Meer weten?

Meer weten over lasersnijden? Lees ook: Wat is lasersnijden? Alle voordelen op een rij. Of neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en kunnen je precies vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook: